Terapie Muzicală cu SuperChill!!

SuperChill dă startul la distracție în aer liber.

TERAPIA SUPERCHILL începe în acest weekend cu Lecția de Percuție și Dans! Dacă sunteți amatori de percuție și știți să bateți la tobe sau vă place să dansați, atunci sunteți invitați să vă alăturați trupei în cadrul celei mai distractive mișcări care va avea loc în parcurile din București. Împreună cu ei vor fi și ceilalți artiști Drum Box Production, dintre care îi amintim pe I-KON și 2 Elements.
terapie cu superchill - percutie si dans
”Vă invităm să ne cunoașteți, să dați frâu liber laturii artistice și să veniți alături de noi în acest weekend într-o excursie pe note muzicale pe care nu o veți uita prea curând!”

Datele, orele și locațiile în care îi puteți urmări pe tinerii artiști sunt următoarele:

- Joi, 11.07.3013, începând cu orele 18:00, Parcul Cișmigiu, zona Foișor

- Vineri, 12.07.2013, începând cu orele 18:00, parcul Herăstrău, zona Charles de Gaulle, Debarcader și Expoflora

- Sâmbătă, 13.07.2013, începând cu orele 18:00, Parcul Tineretului, zona Șincai (Aleea principală) și zona de Skate Park

- Duminică, 14.07.2013, începând cu orele 18:00, Parcul Herăstrău, zona Charles de Gaulle, Debarcader și Expoflora

De asemenea, dacă sunteți amatori de fotografii sau video, nu ezitați să vă faceți apariția cu aparatul în mână! Demonstrați-ne că sunteți foarte buni și există șanse mari să intrați în echipa SuperChill!

”Vă așteptăm cu mic, cu mare, la locațiile pe care le-ați aflat deja. Haideți să cântăm și să dansăm împreună pe ritmuri create de noi. Ne-am gândit să împărtășim cu toți oamenii bucuria pe care o avem atunci când facem muzică și când dansăm, așa că am demarat campania TERAPIA SUPERCHILL. Aceasta reprezintă o serie de manifestări muzicale desfășurate în toate parcurile importante din București, pentru început, manifestări la care invităm toți iubitorii de muzică să ia parte.”

SuperChill este un produs Drum Box Production care îmbină muzica bună, perfect adaptată trendului actual cu ritmuri de percuție originale, în rezultate sonore de cea mai înaltă calitate. Puteți afla mai multe despre tânăra trupă pewww.superchillsound.rowww.drumboxproduction.ro sau de pe Facebook: SuperChillSound sau Drum Box Production.

Leave a Reply