Artist NOU: I-KON – The boy who likes to … (Video Teaser)

I-KON – The boy who likes to … Artist nou cu primul sau Single!

Atentie – Atentie! In peisajul muzical autohton si-a facut aparitia un tip misterios lansat de  casa de productie DrumBox Production: I-KON.

Nu vrea sa isi arate identitatea (inca), dar ne pune tuturor imaginatia la incercare dandu-ne cateva indicii despre cine s-ar putea ascunde in spatele acestui nume de scena: nu este deloc strain de industria muzicala nationala si internationala, a cochetat cu modelingul, fiind una dintre persoanele pe care le-ai vazut destul de des in reclame sau videoclipuri, a cochetat si cu televiziunea in postura de reporter si chiar prezentator al unor proiecte de succes, iar acum a simtit ca e momentul potrivit sa acorde o atentie deosebita unei pasiuni pe care o are inca din copilarie: muzica!

Canta, danseaza si face spectacol

Primul single a lui I-KON, produs de Drum Box Production

Fiind unul dintre Asii pe care casa de productie DrumBox Production ii are in maneca, I-KON a pregatit lansarea primului sau single, “The Boy Who Likes To…”, produs de catre Octav Paul, intr-o maniera inedita: un teaser video scurt, captivant, menit sa ne ofere in mod egoist doar o vaga idee despre cine ar putea fi acest personaj misterios, teaser pe care il puteti vedea si voi mai jos.

Si, ca sa ne debusoleze parca si mai mult, I-KON ne dezvaluie: ”Sper ca teaserul v-a starnit curiozitatea. Dar trebuie sa va marturisesc ceva: vocea pe care tocmai ati auzit-o nu este a mea! Haha! Vocea mea o veti auzi peste cateva zile, atunci cand vom lansa oficial piesa! Iar asta nu este singura surpriza pe care v-am pregatit-o!!! Pana una alta, ati ghicit cine sunt?”

Oare cine este acest I-KON si ce-i cu atata mister in jurul lui?

Intra pe:

www.facebook.com/I-KONofficial

www.facebook.com/SuperChillWaves

si afla mai multe!!!!

 

Leave a Reply